Over MK Websites

 

MK Websites is de naam van mijn webdesign studio in Purmerend. De naam MK Websites is een combinatie van de eerste letters van mijn voornaam en achternaam: Marleen Karhof. Meer dan 10 jaar heb ik gewerkt bij het grafisch bedrijf Van Ginneken & Mostaard en vormgeefstudio Neroc communicatiemakers. Tegenwoordig maak ik  websites voor lokale bedrijven en ZZP-ers in de regio Purmerend en Waterland. Anders dan webdesigners die zich richten op het grafische ontwerp kijk ik eerst naar hoe een website aansluit bij uw doelgroep en aanbod.

 

 

 

 

maak een afspraak

Over Mij

Samen met mijn hond Bram woon en werk ik in Purmerend, Noord Holland. Een fijne stad dichtbij de Gouwzee en het IJsselmeer waar wij zomers vaak varen en graag een terrasje pakken in Edam of  Monnickendam.

 

Naast het maken van websites zet ik mij in als vrijwilliger voor Stichting Masechaba en probeer zo het leven van 200 (aids)weeskinderen en kansarme kinderen in Bethlehem Zuid Afrika wat aangenamer te maken.

 

Voor Stichting Masechaba heb ik een WordPress website op maat gemaakt met een doneerfunctie.

RECENT WERK

Your-Yoga studio 

Carrosseriebouw

Reacties

““Hi Marleen. Zo blij met mijn website. De Hatha yogales op maandag is nog maar 1 plekje vrij en ik heb al  8 detox en sportvast-pakketten verkocht. Echt Super, je bent de beste.”   
Yorma|Your-Yoga Studio Spierdijk

“Hi Marleen, Het is echt een gekkenhuis met nieuwe klanten die ons vinden via de website. De caravanstalling zit tot aan de nok toe vol. Het gaat dus heel goed. Ik ben super blij met je! “

Karin|Caravanstalling Schilder Wijdewormer

Goed Doel

Caravanstalling

Dienstverlening

Laten we beginnen met koffie

Maak een afspraak